BALIKESİR / KARESİ - Sevinç Kurşun İlkokulu

(0 266) 241 21 80
1.Sakarya Mahallesi, Merkez Sok. No 29/3 Balıkesir/Karesi
Vizyon
Milli kültürle bezenmis.Bilgi çağının gerektirdiği donanım ve teknolojinin etkili kullanımı sağlayarak, esdeğer kurumların ilerisinde basarı düzeyine erismis, seçkin bir kurum olarak baska kurumlarımıza model olmak.. Ülkemizin geleceği olan çocuklaımızın, Türkçeyi güzel konusabilen, temel hak ve ödevlerinin bilincinde olup ne yaptığını bilen, inceleyen, üreten bireyler olarak, ilgileri ve istekleri doğrultusunda bir üst eğitim ve hayata hazır olmalarına katkıda bulunmaktır.
Misyon
Türk Milli eğitimin amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine fırsat tanıyarak, değer yargıları güçlü, Atatürk Đlke ve Đnkılaplarına bağlı, yurdunu ve milletini seven, demokrasiyi özümsemis ve 21.yüzyılın gelisen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda hayata hazırlamak. Çevresine bilim, eğitim, çalısma, basarma ve toplumsal sorumluluk bilinci gelistirme kurumu olarak örnek olma.
2014/2015 Eğitim Öğretim Yılı DyNED (İngilizce Dil Sistemi) İl Birinciliği
08.20/12.20
TTM ´DEN KALKAN K1 VE K2 OTOBÜSLERİ OKLUMUNUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Balıkesir/Karesi