BALIKESİR / KARESİ - Sevinç Kurşun İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

Okulumuz 2.3. ve 4. sınıflarıdan bir grup öğrenci 19 Nisanda Trafik Eğitim Parkında trafik kurallarını eğlenerek öğrendiler.

Nis

Çocuklarımız 2024 Yılı Okul Sporları Judo Turnuvasında 4 birincilik,3 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası alarak büyük bir başarıya imza attılar. Başta çocuklarımız olmak üzere çalıştırıcımız ve sınıf öğretmenlerimizi kutluyoruz.Yolunuz açık olsun çocuklar.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle proğram düzenledik.Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

2023-2024 Öğretim yılında Akıl ve Zeka Oyunlarında PENTAGO'da ilçe 1., Küre oyununda da ilçe 3. olduk.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bazı sınıflarımız Hürkuş ve Gökbey Müzikalini izlediler.

Ock

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında çocuklarımıza sınıflarında Enerji Bakanlığının web sayfasından enerji verimliliği konusunda videolar izletilip,koridorlarda panolar oluşturuldu.

Ara

Okulumuz toplantı salonunda Balıkesir Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından öğrencilerimize Hijyen eğitimi verildi.Eğitimi veren öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Ara

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TATLI okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü münasebetiyle proğram icra edildi.Emekli olan öğretmenlerimize Hizmet Şeref belgesi,8 yıl görev yaptıktan sonra başka okullara tayin edilen idarecilere de Plaket takdim edildi.Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.

Kas

Karesi İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuz bahçesinde Cumhuriyetiminizn kuruluşunun 100. yılını kutladık.Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Nice Yüzyıllara.

Ekm

Sevinç Kurşun İlkokulu/Anaokulu,Nazende Kurşun Anaokulu ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıl münasebetiyle Fener Alayı gerçekleştirdik.

May

Karesi ilçesinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında okulumuz öğrencileri büyük başarıya imza atarak üç oyunda da kupa almaya hak kazandılar.Okulumuz bahçesinde düzenlenen törende şampiyonlara katılım belgeleri ve kupaları takdim edildi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinden oluşan judo takımı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğu gösteri büyük beğeni kazandı.Öğrencilerimiz hocalarının nezaretinde hünerlerini gösterdiler. Öğrencilerimizi yetiştiren başta hocaları Sefa bey olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.